Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • válasz Vanir #28280 üzenetére

    Megmondom őszintén nem ismerem a promodot, egyszer felmentem egy olyan szerverre és mintha más lett volna elve a grafika (rosszabb) és a fegyverek is össze vissza voltak beállítva. De ha már itt tartanak waroknál akkor rég rossz az egész. Klánomban mindenki maxon/közepesen játszik, cod4 warokon pár éve nem volt probléma ellenfél részéről sem hogy min játszik hiszen configszűrő kidobta a szélsőséges értékeken játszókat azaz egyenlő feltételekkel játszott mindenki, addig nem jött fel amíg be nem állította. Én emlékszem volt pár érték amiért kifejezetten kidobott a pb ha túl alacsonyan volt. Cfg szűrő nélkül én nem waroznék alapból.
    Pb shoton eleve gáz ha nem látszik egy bokor, ezt gondolom senki nem akarja. Coduo-ban a warok fele ezért nem jött létre mert az ellenfél nem bírt feljönni.

    Én bírok mindenféle butítás nélkül játszani, úgy hogy mégis gyanúsítanak mindennel ha egy ilyen configot bevallanék akkor jogosan mondaná mindenki hogy csaló vagyok. Ennyi erővel írok olyan cfg-t amiben fehérek a falak fekete az ellenfél és senki nem tud lelőni nekem meg minden lövésem betalál. Lehetőség megvan rá.

    Vintage Story PH szervere újra fut!

Új hozzászólás Aktív témák