Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • icons

    addikt

    válasz marec1122 #29664 üzenetére

    Akiket én láttam, mind fejre ment. Ez csak egy példa volt, amivel ezt ki lehetne szűrni, nyilván tovább lehetne feljeszteni. Sehol nem állítottam, hogy teljesne ki lehet szűrni, egy példát mondtam arra, hogy igenis megoldható a szűrése valamilyen alapvető szinten.

    "ez azért elég nagy marhaság. ha valaki mondjuk lő x db headet akkor aimozik? vagy ha valaki nagyobb egér sensyvel játszik és úgy lő egy headet az az aim?"
    Nem értetted meg, amit írtam. Aim annyit csinál, hogy PONTOSAN oda lő, ahova be van állítva. Egy játékos mindig hibázik, néhány golyó mellémegy, korábban kezd el lőni, stb. Ha pontosan rá tudod húzni valakinek a fejére a fegyvert mondjuk egy percen belül 10szer, akkor az elég gyanús (mindezt úgy, hogy a ráhúzás előtt és a ráhúzás között nincs átmenet. Tehát a célkereszt pontosan a fejére érkezik (és pont ezért nem is fogsz előtte mellé lőni). 60 fps-nél akármilyen gyors vagy, a célkereszt végighalad egy úton. Aimnél nem. 1/60an sec alatt odaér.
    Ebben nem vagyok biztos: aimnél nincs is visszarúgás, mert minden lövés utána újra ráhúzza a fejére a célkeresztet. Ha így van, még könnyebb a szűrés, ha nincs, akkor is lehetséges.

    "És ez hogy magyarázod meg egyáltalán egy szoftvernek."
    Van egy olyan érzésem, hogy még sose programoztál. Úgy sehogy. Különben programtól függ, de ha tudnak aim-et használni, akkor valahogy kiszedik a fejek helyzetét. Egérpozíció meghatározása a legkönnyebb. Innentől kezdve nem nagy dolog az egész, csak logolni kell egy keveset.

Új hozzászólás Aktív témák