Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • icons

    addikt

    válasz marec1122 #29670 üzenetére

    "ha valaki mondjuk lő x db headet akkor aimozik? vagy ha valaki nagyobb egér sensyvel játszik és úgy lő egy headet az az aim? És ez hogy magyarázod meg egyáltalán egy szoftvernek."
    Ebben semmi érthetetlen nem volt. Amit leírtál: ha valaki headshotot lő, akkor aimezett. Amit én írtam, az teljesen nyilvánvalóan nem erről szólt :)

    Nem szeretnék személyeskedni (veled ellentétben), de szerinted hogyan működnek cheatek? Kihasználják a hiányosságokat, a hibákat, esetleg beépített kiskapukat használnak. A szűrésük pont az, hogy ezeket a kiskapukat bezárják. Nem lehet egy csapásra mindent megjavítani. Nyilván meglépnek valamit, erre kijön egy újabb cheat, ami kikerüli a védelmet. De elvileg ezt neked nem kell magyaráznom. Mégegyszer: mondtam egy példát, hogy a jelenlegi helyzetre, mi lehet megoldás. Azzal semmit nem bizonyítasz, hogy mondasz valamit, amivel ezt ki lehet kerülni. A mondandóm lényege az volt, hogy ezeket mind lehet automatizálni, algoritmizálni, szinte alig van olyan, amit nem lehetséges.

    "észreveszi a "rántás""
    Gondolom erre gondolsz: "hirtelen egérrántás". A kettő köszönöviszonyban sincsen :D
    Az, hogy az embernek programozó haverjai vannak, sajnos még sokat nem jelent.

Új hozzászólás Aktív témák