Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Svájcinéger

    senior tag

    válasz CséZé #4217 üzenetére

    Nekem marha sok servert lát az X-Fire. A servers fülön asszem legalul vannak a gémek, ott kettőt kattintva a cod4-re fél óráig keres és talál is (lefele mutat a nyíl).
    Más. Csak pályafutásom elején játszottam anno a COD2-vel magyar szervereken, de a hétvégén rájöttem, hogy egyáltalán nem bántam meg. Szombat vasárnap belépve egy magyar szeróra, azt a játékkultúrát amit azon tapasztaltam, hát... Nem értem, hogy egy csomóan minek játszanak ? Azért mert lelőnek, akkor miért kell anyázni és orális szexezni. Nem vagyok szent, káromkodom én is eleget játék közben, de nem írom le ! A legtöbbször nyomok egy LoooL-t ha vicces a dolog, vagy tudomásul veszem, hogy a másik most jobb volt és ennyi.Van aki egymilliószor leírja, hogy sz@ros lagg. Lépjen ki és keressen másik szervert. Szánalom. Próbaképp felmentem egy cseh szerverre és szerintem tanulhatnának egyesek tőlük. Maradok külföldön klántag. Ez csak úgy kikivánkozott belőlem, sorry és tisztelet a kivételeknek.

    Anarchizmus jelentése: az emberi elme elszakadása a vallási dominanciától, az emberi test elszakadása a vagyoni dominanciától. Szabadulás a béklyók és az állami megszorítások alól. Egy olyan társadalmi rend, mely az emberek gyülekezési jogán alapul.

Új hozzászólás Aktív témák