Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Worker

    aktív tag

    Nahh voltam en is ma fent a PH-szerveren, nem volt rossz :)

    Az a 4fos FFa szanalmasan szar volt azon a pici palyan... Van aki egybol ahhoz alkalmazkodva smg-vel es 3 frag granattal nyomult, sorba hivta a helikoptereket meg a 'tereptisztogatast'. Nem is tudom ki volt az :D Nem baj, azert megoltem parszor :K

    A S&D viszont mar sokkal jobb volt (latszott a KD-ration is ;) ) :K
    Az a jo ebben a jatekban leginkabb sztem, h itt mar tenyleg nehezen boldogul az, aki csak hentelni szeret, mert jo taktikai erzek kell hozza. Ennyi gombot a billentyuzeten meg az eletben nem hasznaltam fps-kozben :DDD Ha vkit elpicsaznak az fps-ek nagy reszeben, itt akkor is lehet eselye, ha hasznalja a buksijat, mert sokfele lehetoseg adott. Multis fps-ek kozul viszi a primet nalam, ha komoly szorakozasra vagyom. :K (lazitasnak johet egy kis csé, vagy UT3, ha fps-ekrol van szo).

    Ja es igen, meg vmi: az erdekes volt, mikor feka007 'beszolt' h S&D palyan a bombalerakot vedjuk/kempelunk. Engem mar CS:S publikban is felb*sz, h pl a dust2-n vki beirja terroristakent, h 'kemper lama ct'. NEKI AZ A FELADATA BAZZ! Ha terroristakent kempel kezdon, v mashol, mikozben bombat kene leraknia, az megint mas teszta, az engem is felhuz. Csak mellesleg jegyzem meg, h az en jatekstilusomban ritkan fer bele amugy is a kempeles 'hard' formaja, amikor egy helyben guggolva varom az ellent. Nincs se turelmem, se kedvem hozza. Kempelni max. ugy szoktam, h csaszkalok a bombalerako kornyeken.

    Bocs a korulmenyes es hosszu irasokert, nekem igy megy :B

    "To them... You're just a freak... Like me!" - Joker

Új hozzászólás Aktív témák