Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • redwhite78

    aktív tag

    válasz Tyler Durden #1009 üzenetére

    Én is úgy vagyok vele, hogy nem húzok fel már egyféle lapot, mert akkor úgyis a többi jön a ládákból.
    A rendszer egyenlően akarja elosztani a kártyákat (egyfajta balance-ra törekszik), ezért igazából mindegy mit fejleszt az ember. Arra törekszem, hogy 1-1 lapot (mindig mást) szintlépésig vigyek az éppen használtak közül.

    Számolgattam, hogy hosszabb távon (kb. még bő 1 év) f2p játékkal is elérhető a common lapokból a max körüli szint, a rare lapokból pedig a level 10. Legendary és epic valóban csak fizetős kategória, és a pénzes játékosok kiváltsága lesz hosszabb távon, de időközben ezek is értelmesen használhatóak. ( így level 4-ig érdemes epicet fejleszteni)

    A lapok számának növekedését egy ideig sajnos erősen visszafogja a donate rendszer. Én legalábbis heti szinten 1000+ pontnak megfelelő common és rare lapot osztogatok el, ami még akkor is erős veszteség, ha mind olyan kártya, amit soha nem használok a deckben. A ládákból ugyanis ezek helyére fognak jönni a balance miatt a lapok.

    Megfigyeltem, hogy vannak olyan f2p játékosok, akik nem nagyon donatelnek. Ezeknek a kártyáik már common 12 és rare 9 szintet is elkérhetik, mivel 40-50 ezer donate pontnak megfelelő kártyát is megspórolhattak eddig.
    Hosszabb távon ugyanakkor sztem ez nem kifizetődő taktika. Gyorsabb ugyan a lapok szintjének a fejlődése, de cserébe a tornyok szintje nem nő. Érdemesebb előbb a tornyokat felhúzni (a lassabb deck fejlesztést bevállalva), mivel a későbbi toronyfejlesztést úgysem lehet megspórolni. Ráadásul a lapok fejlesztéséhez úgyis kell egy szakajtó arany.

    [ Szerkesztve ]

    never go full retard

Új hozzászólás Aktív témák