Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • KROK640

    veterán

    válasz bul07 #146002 üzenetére

    Nekem több fajtához volt szerencsém, megvan az amit te is mondtál meg ahhoz hasonlók (Piramis Juke box, az is szép nagy és nehéz volt), de ami igazán rémálom volt (és nem a súlya miatt bár az is volt neki) az egy egyedi tervezésű elektromos gitár alakú volt. A húrok helyén volt egy LCD kijelző (a nagy böhöm dobozokba sokszor CRT monitor volt), és a többi a gitár testén belül elhelyezve. Na most egy elektromos gitárnyi területre, úgy hogy a kijelző elveszi a terület több mint felét) elhelyezni a maradék dolgokat biztos nem lehetett egyszerű, és hogy arra nem gondolt a tervező, hogy egyszer bármiért is szerelni kell majd, az is biztos...

    Ez a hoznak zenét CD-n/Pendriveon abszolút ismerős, jogi oldalával nem foglalkoztam, jóhiszeműen azt gondoltam a megrendelő intézi.

    Aztán kihaltak ezek (legalábbis ahol én megfordulok mindegyik helyen eltűnt), lett helyette zenei rádió / youtube mindenhová elhelyezett hangfalakon keresztül. Ezutóbbi egyébként a legkényelmesebb megoldás üzemeltető szempontból, az más, hogy így már nincs is mit karbantartsak.

    Inkább azt kérdezzék miért nincs szobrom, mint azt, hogy miért van...

Új hozzászólás Aktív témák