Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • dbius

    veterán

    Gondolkodtam, hogy írjak-e vagy sem. Többségében az olyan hozzászólásokat, amik nem érdekelnek lapozom, átugrom, stb... hozzászólás nélkül, pedig néha falba tudnám verni a fejem egy-két hozzászólás láttán, akár itt, akár más topikban. Számomra pl. ezért is - lenne - könnyebb ha itt a topikban a dumát offba raknánk. Sokkal áttekinthetőbb lenne szerintem, mert így egy katyvasz az egész.

    Végül döntöttem: írok. Nyilván azzal kapcsolatban, ami PindurAnna hozzászólása kapcsán keletkezett.

    Akit nem érdekel, az ugorjon, szubjektív véleményem következik. Nem akarok vitát elkezdeni, folytatni, lezárni, stb.., aki reagálni akar nyugodtan tegye privátban.

    Nekem is van családom, mint sokaknak itt, van két fiam is, de soha nem merült fel bennem az, hogy a családomról csak úgy beböfögjek ide bármit is, legyek valamire akármennyire büszke vagy sem. Egyszerűen azért nem, mert kb. minden 10. topiklakót ismerem személyesen, ill. ők is CSAK engem, és nem a családomat. Akik a családomat is ismerik, azokat talán egy kezemen meg tudnám számolni.

    Annak egyébként nagyon örülnék, ha az itt megfordulók többségét sikerülne személyesen is megismernem, alkalmanként találkozni, beszélgetni, de sajnos ez úgy gondolom - ismerve a szokásaimat, időbeosztásomat, stb... - hogy ez csak kívánság marad, legalábbis többségében.

    Igen, különbözőek vagyunk. Visszatérve az eredeti gondolatmenetre, ha mégis ilyen szándékaim vannak, akkor azt célzottan annak szánom, aki valamennyire legalább ismer engem, vagy azt, akiről szól a dolog, de nem dobom be a közösbe és nem hivalkodom "mindenki" előtt. Igen, számomra - kérlek ne haragudj a véleményem miatt PindurAnna -, de hivalkodásnak tűnik az ilyesmi... Lehet hogy csak azért, mert az én családom nem ilyen beállítottságú, de ez van, ez az én véleményem.

    Alapvetően én is úgy gondolom, hogy akinek olyan ingerenciája van, hogy büszkélkedjen valamivel a magánéletével, családjával, gyermekével kapcsolatban, az inkább illene egy blogba, vagy pl. a közösségi oldalak valamelyikére - hiszen AZOK lettek ilyen célból létrehozva és potenciálisan azok láthatják, akik kíváncsiak lehetnek pl. az adott személyre, adott esetben a magánéletére, stb... -

    Ez a topik elsődlegesen az informatikával kapcsolatos adás-vételi célból lett létrehozva, ami egyre inkább háttérbe szorult, így került a képbe a csevegés. Ezzel sem lenne probléma, mert változnak az idők, valamint látszik, hogy az emberek is. Legkésőbb az új hardverapró elindulását követően vélhetőleg ebből a topikból is el kell tűnnie az adásvételnek, így majd marad a "tisztán csevegés".

    Természetesen olyan fórumot nem lehet létrehozni, ami az ott megfordulók mindegyike számára megfelel, ezzel tisztában vagyok.

    Úgy gondolom, hogy eddig is lehetett ebben a topikban sok mindenről beszélgetni és ezután is lehet majd, a kulcsszó az alkalmazkodás.

    Szerk: Más téma:

    (#17970) _seth_ Pfhej, ez a hely de nem jött be nekem meg a családnak. :( Többet nem is hiszem, hogy megyünk oda. Valamelyik évben évzáró vagy évnyitó után a teraszra kiültünk, kértünk pizzát, hambit, sültkrumplit, meg még nem tudom mit, de egyik rosszabb volt, mint a másik. A pizzát mondjuk egyedül megettem, mert nagyon éhes voltam, de nem volt jó (sem a feltét, sem az íz, sem az állag), a hamburger és a sültkrumpli meg majdnem egészben ment a kukába. A gyerekek még az ott vett fagyit se ették meg, pedig azt szeretik ám.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák