Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • dbius

    veterán

    válasz _seth_ #17991 üzenetére

    Lehet, hogy az emeleten szülinapot tartottak. Fiam egyik osztálytársa is ott tartotta tavaly, 10 éves gyerekek gondolhatod mennyire tudtak csendben lenni...

    Nekem itt helyben? Ez jó kérdés, mert szinte csak házhozszállítással szoktam a helyi lehetőségek közül válogatni, akkor is kimerül a választék általában pizza és gyros rendelésében.

    De a Malom, amikor még volt - sajnálom, hogy bezárt, debrecenbe meg nem járok el a pizzájukért - azt nagyon szerettük, oda többször is beültünk, akár étlapos kajára, akár menüre, vagy pizzára. Mást ott nem nagyon ettünk.

    Szinte minden helyi házhozszállítós lehetőséget kipróbáltunk, mostanában a Kerekestől rendeljük a pizzát és a gyros tálat - igaz azt dupla adag hússal szoktam kérni, így a két fiú jóllakik vele, az összepocsékolt maradékot meg megeszem én :D -. A pizzájuk szerintem hasonló a Maloméhoz, de rájuk kell szólni, hogy a szélére figyeljenek, mert azt hajlamosak odapirítani.

    A Grandet meg a Ginot is kipróbáltuk, de csak egy-két alkalommal, és az sem mostanában volt, így nem nagyon emlékszem már az ő portékájukra, csak arra, hogy valamelyikük gyros tálja nagyon nem jött be.

    A Grandén meg pár napja nyertem - volna - egy pizzát, csak nem vettem észre, mert el is felejtkeztem az akciójukról és nem szoktam látogatni az oldalukat.

    Kaja szempontjából szeretjük még a Hajdú Hotel éttermét, párszor megfordultunk ott, idén volt kuponakciójuk is. Torkos csütörtökök alkalmával az utóbbi években szintén ott voltunk, kivéve ezt az évet, mert most kimaradt, el is felejtkeztem róla.

Új hozzászólás Aktív témák