Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • #33253120

    törölt tag

    Azért biztonsági ajtó ügyben csak ésszel.
    Az a jó ajtó, (főleg panelban, sokadikon) amin a betörő nem megy be nagy zaj nélkül, viszont baj esetén a tűzoltó nagy zajjal igen.
    Amúgy egyik megrendelőnk játszott olyat anno, hogy felhívott két-három rendőrségi engedélyes zárnyitó céget, és elmondta nekik, hogy ajtóvásárlás előtt áll, mit tudnak mondani az általa kinézett 2-3 tipusról, és mire kell vigyázni a beépítésnél.
    Ott mondták neki a fenti igazságot, végül egy negyedik, aránylag jó, de olcsóbb ajtó lett, úgy, hogy a zárbetétet komolyabbra cserélték benne.
    Családi háznál meg majdnem mindegy, mert ott főleg a besurranás játszik, meg az ablak/teraszajtó. Szoktam is nevetni magamban mikor berakják a félmilliós nyolcra zárható ajtót, de a ház végében meg ott az ablak spaletta, meg rács nélkül. Úgy bele van buzulva mindenki az ajtókba, mintha máshogy nem is lehetne bemenni egy házba/épületbe.
    :)
    Nagy kedvencem amikor kaputelefont kell cserélnünk ilyen-olyan társasházakban, de kulcsot nem adnak a közlekedéshez. Az első dolgok egyike, hogy kilőjük a régi rendszert. Persze valaki mindig kizárja magát.
    Na ekkor késpenge, személyi, csavarhúzó, stb. aminek lapos része van egy kicsit azzal be is megyünk hamar.... :) Persze nem mindenhol...
    Fel is ajánljuk az aktív mágnest ilyenkor mert azon valamivel nehezebb bemenni... :)

Új hozzászólás Aktív témák