Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • szasanyi

    félisten

    válasz #05304832 #86026 üzenetére

    Látom nem értetted meg amit írtam, és gondolom sokan vagytok/voltatok rendőrök és a tapasztalat beszél belőletek. :U Amit leírtál arra hajlandóság kell, ami ez ideig nyilvánvalóan nincs - így a feladási költség ellenében, pár nap vagy hét múlva visszaviszi a csomagot a feladónak a postás. Hurrá! :U

    Zola007 (86024): nem jövőbelátás hanem tapasztalat. Nem mind1! De ha te is elolvastad volna akkor láttad volna, hogy megtörtént::
    Felhívom az embert, hogy ez így gáz, visszaküldöm a laptopot és utalja vissza az 55e forintom, erre neki áll cigánykodni, hogy csak 45e küld vissza, mert bukjak Én is. ????????? Mondtam neki ha nem jön meg az 55e, akkor feljelentem.
    A másik alternatíva részemről el sem hangzott, és nem is támogatom (egyrészt meg erősen kétséges a kimenetele, de főleg mert bcs. aminek a neve önbíráskodás).

    Jó szándékkal próbáltam segíteni, tanácsot adni de nem szeretnék - fölöslegesen és értelmetlenül - veletek hadakozni így én befejeztem.

    elfelejtette: a zsaroláshoz ez nem elég, az csak jelentős hátrány kilátásba helyezésével valósítható meg amihez ennyi nem elég. Ez legfeljebb csalás lehet, de azt sem egyszerű bizonyítani (egyrészt mert a vevő "azt kapta amit várt" így elsőként bizonyítani kell, hogy már akkor rossz volt amikor átvette aztán pedig azt, hogy az eladó ezt már az elküldés előtt tudta tehát szándékosan követte el ami megint csak szükséges a csalás megállapíthatóságához).

    Nyugati az ország, de keletre tart. Már megint... Nálunk visszafelé jár az óra?

Új hozzászólás Aktív témák