Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • reelc

    veterán

    válasz havri1 #100710 üzenetére

    A Battle.net keretprogramban, Options/Game Settings/ Launch 32-bit client.
    Mindkét helyen átállítottam, mivel korábban voltak problémák a DX11-gyel. Lehet már nincsenek, de a gépem fő alkatrészei nagyon régiek, és sokáig 2GB RAMmal is mentem - így hozzászoktam ahhoz, hogy nincs mindenféle effekt beállítva. Nem érdekel a csili-vili grafika, fusson rendesen a játék, ennyit várok el.
    Ritkán lagolok, a csúcsom eddig GR94-es party volt, és nem volt gondom akkor. Nem tudom ki mivel használja a játékot, de nekem hagyományos HDD-m van.

    (#100708) LélekVándor: Köszi hogy ezt leírtad Te is. Már kíváncsi voltam egy vezető írására is azok mellé, akik beírtak ide történéseket.
    Mióta ezt a fórumot (is) bújom láttam nem egyszer a toborzásod. Miután csak a Paragon limit maradt követelmény nem egyszer elgondolkodtam, hogy napi játékosként én ezt el is tudnám érni.
    A gond csak az volt, hogy nem az eredmény orientált részlegbe tartozom (persze az hajtott, hogy szólóban mit tudok kihozni - de csapat szinten nem, mert nemigen foglalkoztam a metával), hanem a másikba. Szépen megfogalmaztad a 2 csoportot.
    Társaiddal szépen felépítettetek és sokáig sikeresen működött egy erős és eredményes klán. A közelmúlt történései mellett ezt se feledd.

Új hozzászólás Aktív témák