Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Agro

    senior tag

    válasz Bahama #18487 üzenetére

    Csak pontosítottam a megfogalmazásodon.

    "Tudom mert az alap criteket helyesen írja, csak arra még rájön +50%"

    Nem ad pluszba 50% dmg-t, hanem 2 külön effektről van szó. Az egyik 115%-al sebez, a másik 50%-al.

    Nem tudom milyen oldalt nézel és az mit mivel számol csak a skill hatását ismerem.

    Egyébként SS témára visszatérve. Én ha jól emlékszem már 35% chc felett teljesen kitöröltem a skill listámról. Ennek több oka van:

    Alacsony MP-n xp farm esetén:
    Itt az a cél, hogy egyik kupactól a másikig minnél rövidebb idő alatt juss el. Tehát az SS töltési ideje két "csata" között valahol 1 és 5 sec közt mozog. Tehát minimum 3 maximum 15% chc-t hoz rajtad amit az első crit után 1 sec elteltével el is buksz. Ergó 1,8 vagy 2-es atck speed mellett maximum 2 lövést tudsz leadni. Eliteknek ettől azért több kell és akkor bukod az előnyöd velük szemben, mert vannak más olyan skillek amik nonstop adják a sebzés bonuszt.

    Magasabb MP-n:
    Itt tovább tart általában 1-1 csata 1 secnél, elitekkel szemben meg főleg. Folyamatosan van, hogy valami becritel ideje sincs tölteni a skillnek. És ha 2 kupac közt fel is töltődik 100%-ra a chc-d akkor se lesz elég 2 db kritikus találat ahoz, hogy mindent megölj.

    Szerintem jobban jársz caltroopsal. Azt lényegében nonstop fent tudod tartani (+10% chc) és archery vagy más hasznos passive skill is elfér akkor már a repertoárodban.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák