Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • coolrob

    aktív tag

    válasz Moby #9994 üzenetére

    Tyű megnéztem a buildet meg az itemeket de ez nagyon katyvasz. Kicsit nézz utána, mert idáig lehet működött ez a builde de később brutál szenvedős lesz.
    Teleport meg nova alap. Ha kiesik a unique chest, beugrassz, mindenki stunba összerántva és 1 nova kivégzi a tömeget bármilyen más spell nélkül. Élvezetes és brutál gyors, hatékony.
    Az itemizaciónak nézz utána mert szerintem legalább 2-3x nagyobb dmg-ed lenne ha azt rendbetennéd.
    Rengeteg jó leírás van, de pl dmgben a priorítás a crit dmg meg a vulnerable dmg. Ilyen dmg against injured statot felejtsd el, mert semmire nem jó. Még a sima crit chance is sokadlagos, hiszen ha van 3 skilled a devouring blazen, esetleg a nyakas ad 2-3 skillt, akkor már rég 70-80% crit körül vagy.
    Nem mellesleg az egész lucky hit messze nem olyan frankó stat mint hinnéd. Tegyük fel van egy skillnek 20% lucky hit chance. Te gearből szerzel mondjuk 40-et, akkor nem 60% lesz, mert a gearből szerzett az eredeti százalékát adja, ergo 20 helyett 28% lesz az adott skillen.

    A legátlátszóbb bolhás szövegek: 1. Mennyit engedsz a feléből? 2. Ez boltban is olcsóbb de azért elviszem ha engedsz belőle kicsit.

Új hozzászólás Aktív témák