Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • gabber01

    addikt

    Sziasztok!

    Milyennek találjátok a D4-et? Elég rohadt drága teli áron még a sima verzió is, de úgy nem akarok kiadni ennyi pénzt érte, ha egyébként nem is jönne be.
    Nyilván nézek mindenféle videót, meg kipróbáltam mindkét open beta időszakban, de ott abszolút nem nyűgözött le, sőt... Persze ha a D2-ből is csak az Act 1-et látja az ember, attól kevesen indulnak be. :D
    Egyébként számokra a Diablo 2 "A Diablo" (bár a Dio 1 is király volt), D2R-rel is most elég sokat nyomtam. A D3-t is megvettem amikor kijött meg kiegeket is és elég sokat játszottam azzal is, de összességében csalódás volt, nem volt igazi diablo hangulata, és a játék egész prezentációja gagyi volt szerintem és túlságosan le volt minden szinten butítva.

    A D4 inkább a D2 féle hajlik, de túl sok olyan dolga van, ami nagyon elbizonytalanit. A darkosabb grafika jó, de a videók alapján is olyan jellegtelenek a helyszínek, nem igazán emlékezetesek. Sokszor szinte meg sem lehet különböztetni a videók alapján, hogy egyébként teljesen más helyszíneken voltak éppen a streamerek.
    A skill rendszer is elég felemás, a skillek többsége olyan meh, súlytalan, nincs az az érzés, hogy egy magasabb szintű skill feltétlenül jobb vagy érezhetően erősebb lesz tőle a karakter.
    Az itemek ugyanez. Szerintem tragédia ez a rendszer.
    Ezek a "+X% sebzés távoli ellenfelekre" és hasonló szituáció függő tulajdonságok garmadája nehezen teszi összehasonlíthatóvá a felszerelést és nem is igazán érezni, hogy egyik jobb mint a másik.

    De ami igazán elrontja az élményt, az a szintkövető helyszínek és mobok. Emiatt hiába szerzed a szinteket és elvileg erősödsz, sokszor inkább azt érzi az ember hogy csak gyengébb lett.

    Meg a csicsafaktor is elég magas az effekteknél. Nem olyan mint a D3 hogy kb semmit nem látni a rengeteg színes effekttől, de ez még mindig túl sok szerintem egy Diablo-hoz.

    Szóval nekem egyelőre elég felemás az összkép és inkább a negatív felé húz sajnos, de kíváncsi vagyok olyanok tapasztalataira akik azért már többet tapasztaltak meg belőle személyesen. Főleg olyanokéra, akik inkább D2 mint D3 fanok.
    Aki viszont egyik korábbi résszel sem játszott, ne haragudjatok de számokra nem igazán mérvadó a véleményetek.

    Man proposes, god disposes. Dum spiro, spero.

Új hozzászólás Aktív témák