Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • sgery

    őstag

    amúgy szóljon minden panaszkodó digisnek: szerintem ebben az árban nem kell csodákat várni...azért kerül ennyibe mert vannak müszaki gondok néha. Üzlet kérdése az egész. Ha jobb minőség kellene, akkor egy Tp-re kevesebb csatornát tennének, de akkor nem lenne elég 7Tp a 45csatornának, kéne még 2x ennyi, ebben az esetben a havidij se 2700 lenne hanem mondjuk már 3700. Aztán ha gyors beszerelés illetve hibaelhálitás kellene (ami most 5munkanap) és áttennék olyanra hogy másnap vagy még aznap ott a szerelő akkor pedig már lenne vagy 5000ft a havidíj. Akkor pedig a kutya se választaná a digit. Ez van, kompromisszumot kell kötni.
    Az pedig nem véletlen hogy csak 3-4 csatornán van pixelesedés, főleg hogy már több hónapja. Ha minden csatornán lenne akkor a digi központ lenne a szar, ha bizonyos csatornák nem mennek jóideje vélhetően a beérkező jellel vannak a gondok (gondoko itt kompatibilitásra) Ha nem megy a tv2 (ami véleményem szerint amúgyis egy rakás ....) akkor nézzen inkább discovery-t attól legalább nem lesz hülyébb...
    A hd felbontásról pedig szerintem ne is álmodjunk jóideig, hiszen ahoz új dekóderek kellenek hdmi kimenettel, valamint Mo igen kis rétege rendelkezik hd tv-vel, aki pedig rendelkezik az pedig ált ott él ahol van ip tv.

    FurTv-s Lapeno figurát keresek, aki tudja hol lehet venni szóljon!!!:)

Új hozzászólás Aktív témák