Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Andie

    őstag

    Update.
    Ma délután 5kor asszonyt bezavartam, hogy fizesse be a tartozást. Azza biztattak, hogy már 7-8 óra fele elkezdik visszakapcsolgatni azokat, akiket lekapcsoltak.
    No én 19 óra óta nézem a kék csíkot a képen, miszerint nincs jogom semmihez. 20.30kor felhivtam az ügyfélszolgot, ahol a srác aszonta 23-ig kapcsolgatnak vissza, várjak türelemmel, meg valami rózsát emlegetett. Ha nem kapcsolódik, vagy nemjó az adás, reggel szóljak be "jelerősitésért".
    Ennyiben maradtunk. Arra, hogy egy bögyös szökéért beszólhatok-e, nem tudott válaszolni. Úgylátszik helpdeskesként elveszti az ember a humorát.

    Most 10 perce visszakaptam az adást. Rögtön megjelent az RTL klubb.
    Akkora kockaháborúval kezdett, hogy hirtelen azthittem, az új rubik-játékot mutatják, ami immár nem 3x3-as, hanem 160x160-as. De aztán gyorsan összeállt a kép, szép és jó. Azóta 5-6 percenként, főleg gyors képváltásnál, vagy gyors mozgásnál eddig sosem látott módon összekockásodik, de rögtön ki is tisztul. Fél másodperc kb.
    Mingyár nézek más csatornát is, bár mostmár jónéhány perce az rtl sem csinálja...
    Mindenesetre lehet, érdemes lenne beszólni jelerösitésért, bármit is jelentsen az.
    Valószinü más rendszerbe soroltak, és itt kicsit gyengébb a jel? (mármint nem a vételi, mert az mostis 90% körül van, mindkét csiknál).

    Samsung Galaxy A50 - Samsung UE46D6100 - BNet Tag: Andie#2999

Új hozzászólás Aktív témák