Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Zoshi85

    aktív tag

    2012. január 1-től hatályba lépett az általános forgalmi adóról szóló törvénymódosítás, mely értelmében az ÁFA kulcs mértéke 25%-ról 27%-ra emelkedett. A törvényi szabályozás a távközlési szolgáltatások adómértékére is vonatkozik, így az év elejétől a szolgáltatások ára 27 százalék ÁFA-t tartalmaz.

    A DIGI Kft. az ÁFA emeléséből származó többletköltségeket nem hárítja át az előfizetőkre, tehát a szolgáltatások előfizetői díja nem változik.

    A DIGI számára fontos az árstabilitás, hogy előfizetői számára kiegyensúlyozott környezetet teremtsen és továbbra is a lehető legjobb alternatívákat biztosítsa számukra.
    A DIGI idén is az árak szinten tartását fogja szem előtt tartani, hiszen az elmúlt négy év alatt mindössze kétszer emelt árat –melynek mértéke pár száz forintra tehető-, ez a piaci magatartás pedig egyedülálló a hazai telekommunikációs szektorban.

    Üdvözlettel:
    DIGI

    Hatoscsatorna” a DIGI digitális csatornakínálatában

    Készült: 2012-01-04 14:13:36
    A „hatoscsatorna”, mely eddig a DIGI budapesti analóg kínálatban volt jelen, 2011. január 3-tól a távközlési szolgáltató digitális csatornakiosztásában is elérhető országosan.

    A „hatoscsatorna” számos kulturális csemegével várja a tévénézőket, műsorstruktúrájában olyan programok kapnak helyet, mint a „Vallás és kultúra” című műsor, mely nemcsak a hívő közönség számára nyújt érdekes kulturális élményt, vagy mint a „Szerdán estidőben”, mely a művészet és a zene minden ágát bemutatja portré műsor keretében, igazi értékeket nyújtva minden korosztály számára.

    A csatorna palettáján tudományos ismeretterjesztő sorozat és sportműsor is található, hétfőnként pedig a TER-TV adását lehet figyelemmel kísérni.

    Xbox Series X - XLive: ZoshiSXHUN // PlayStation 5 - Psn: ZoshipsHUN https://linktr.ee/Zoshi85

Új hozzászólás Aktív témák