Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Griff55

    senior tag

    Tisztelt fórumtrsak. Köszönöm a TV-s kábeles segítségeket.
    Ma visszavittem a digihez a media boxot mert már nincs rá szükség és cserébe elhoztam tőlük egy tplink AX1500-as wifi 6-os routert. Annak rendje és módja szerint kértem, hogy tegyék át a ONT eszközömet bridge módba. Felhívta a kedves kisasszony a figyelmemet, hogy a wifi funkció nem lesz majd elérhető az ONT eszközön utána. Mondtam rendben van.
    Hazajöttem kibontottam lelkesen a tplink csoda routert, már ott ért az első agyfax, mert csak román leírás volt benne (?!) de nem gond google lens használatával lefordítgattam.
    Kihúztam a régi routert, vártam kicsit, visszadugtam, bekötöttem az új routert, már akkor észrevettem hogy a ONT eszközön valóban nem világít már a WLAN led. Majd beléptem a http://192stb oldalra hogy kofiguráljam a routert. A probléma hogy a tplink router semmilyen internet jelet nem kap az ONT eszköztől, sőt az ONT eszközön se világít már az Internet led(csak a power, PON, LAN1 és CATV világít). Mit lehet tenni? Lehet hogy mivel már későn, olyan este 7 óra magasságában értem a végére a dolgoknak a Digis ügyintézővel, ma már nem lesz interntem?
    Kicsit el vagyok veszve és mivel home office-ban vagyok nagyon kellemetlen lenne holnap rendes internet nélkül lenni.
    Elnézést előre is ha láma voltam, sajnos ezekhez az internetes konfigurálásokhoz tényleg nem értek, illetve az összefoglalóban se láttam erre vonatkozó ötletet.

    [ Szerkesztve ]

    PS5 | iPhone 13 | Xiaomi Pad 6 8/256

Új hozzászólás Aktív témák