Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • pendre54

    addikt

    Üdv!
    Egy jó hete írtam a topiba, hogy a Mionix Naos 7000-es egerem bal gombja döglődik, és a cserével kapcsolatban kértem infót.
    Na, a lényeg, hogy ma kicserélték, és egy valamilyen japán gyártású cucc került be a gyári helyett. Működik is az egér szépen, viszont az egér driverét lehetetlen telepíteni, mert minden egyes kísérlet, egy ilyen hibaüzenettel zárul:

    A történethez még hozzá tartozik, hogy pár napja egy másik egeret kezdtem használni, és emiatt töröltem a Naos7000 szoftverét, hogy a másik egér szoftverével esetleg ne akadjon össze.
    Viszont, hogy most újra a Naost szeretném használni, letöröltem előtte a másik egér driverét. Az eszközkezelő nem ismeri fel a Naost, általános egérként kezeli, és egy Microsoft-os illesztőprogramot ír ki.
    Próbáltam már több telepítési módot, pl. csökkentett módban, különböző kompatibilitási módokban, stb., de mindig a fenti hibaüzenet a nóta vége.
    Ezzel meg az a baj, hogy szoftver nélkül semmit nem tudok beállítani ami nekem fontos lenne, mint pl. DPI értékeket.
    A kérdésem az lenne, létezhet az, hogy mivel nem egy gyári típusú mikrokapcsoló került az egérbe, ezért nem lehet telepíteni a szoftvert, és egyáltalán van valakinek valami ötlete, hogy hogyan tovább?

    "Nem azért felejtünk el játszani, mert megöregszünk, hanem attól öregszünk meg, hogy elfelejtünk játszani." G.B. Shaw

Új hozzászólás Aktív témák