Hirdetés

  • Broken Roads teszt

    gp Azt, hogy mi történt az atomháborút követően Amerikában, jól ismerjük a Falloutokból. A Broken Roads e történetet ausztrál szempontból meséli el – igencsak hasonló eszközökkel.

  • Retro Kocka Kuckó 2024

    lo Megint eltelt egy esztendő, ezért mögyünk retrokockulni Vásárhelyre! Gyere velünk gyereknapon!

Új hozzászólás Aktív témák

  • kowik

    tag

    Megérkezett a AAA-s lámpám.
    Előzmény:
    Az összes lámpám közül(30-40db) :D a legtöbbször a kulcscsomómon lévő Enregizer 5mm-es ledes fémházas lámpámat(14Lm) használtam.
    Mivel sokat használom, így sűrűn kellett benne cserélgetni a CR2016-os elemet, illetve jó lett volna egy kicsit több fény. Elkezdtem másik lámpát keresgélni. Feltétel volt, hogy a legkisebb tölthető elemes(AAA) lámpa lehet, és abból is a lehető legkisebbet kerestem. Igy akadtam rá az általam eddig még nem látott
    Ultrafire UF-T1-es lámpára.
    Tapasztalatok:
    A lámpáról sok képet láttam, illetve a méretét is tudtam, mégis mikor kibontottam meglepett, hogy milyen kicsi. (60mm*12.5mm) Sok márkásabb lámpát találtam de mind 70-80mm :( hosszúak voltak.
    A lámpa két módos. A low(pwm-es de használat közben nem látható) kb.8-10Lm lehet, a Hi(nem pwm-es) 80-100Lm :C ami nagyon komoly egy ilyen kis lámpától.
    A kidolgozás tökéletes. Már az Ultrafire UF-H6-os lámánál is leírtam, hogy tökéletes, hát ez is. Bevonat nincs mert polírozott ami a kulcsok mellet nagy előny. Üveg, foncsor tiszta, menetek etalon(zsírozva).
    A fénye (persze Hi módban) nagyon tetszik nem kékes, nem sárgás, olyan pont jó fehér.
    A rendeléskor már meg is rendeltem bele az XP-G2 neutral ledet is, moddingolás céljából, de így is elégséges a fénye.
    Tudnak ezek a Feriék ha akarnak. :C :C :C


    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák