Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • FBLLMAG

    senior tag

    A hátitáskámban való csiszolódás a Sofirn lámpámon látszik a legjobban, a 2 Convoy, Astolux, 1 - 2 ponttal megúszta.

    Az alapkezelés rendben van. De pl. az Astrolux esetében az emelkedő váltás fél mp, O.K., visszalépés, speciális funkciók - fél és másfél mp között, na ez még most sem sikerül mindig. Másfél mp után a holdfény aktiválódik. Vagy memóriám van, vagy vissza tudok lépni a holdfényre. A Sofirn csoport választását már el is felejtettem. A Convoy rendelhető okos kezeléssel, ami a holdfényt és egyéb nyalánkságokat tartalmaz, de annál is megjegyezni a különböző csoport számát, melyik mit tartalmaz, hát ... . A BRAND lámpákkal ilyen gondom nincs, nem volt.

    Igen, könnyebben javíthatók, a brand lámpákat meg jótállás alatt cserélik, javítják, visszaadják a pénzt, kicserélhetők, teljes áron az újabb termékre. A Nitecore tőlem nem kérdezte, hogy történt, hanem megkérdezték mit szeretnék, mi a választásom. Ki szeretnék -e próbálni más terméküket.

    A fényükkel semmi gondom, az rendben van, de a korlátozott üzemidő már kicsit zavar. A Convoy S2+, M1 50 lm fénye hasonló fényes mint a Fenix LD22 30 lm fénye. A természetben ez kevés, a 400 lm pedig eszi az akkut. A Sofirn 90 / 595 lm -járól (az 595 lm mindössze másfél órára elegendő) ne is beszéljünk. C8 méretű lámpa EDC -re nem az igazi. Viszont a CONVOY lámpái már alkalmasak napi viseletre.

    Az Astrolux holdfénye, hogy kikapcsolás után, hosszú gombnyomással a holdfény indul, éjjeli ágy melleti használatra is jó.

    Mindegyik gyertyaként is használható.

Új hozzászólás Aktív témák