Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • warcat

    veterán

    válasz bullseye #113933 üzenetére

    Rohadtul nem erről van szó, és bár lehet szolidaritást vállalni,de érdekes célcsoportot választottál magadnak.

    US és EU-n kívüli zónákban csökkentettek jó nagyot az árkedvezményen (ami ott jelentős drágulást hozott,de még mindig a mi áraink alatt maradt),ez minket nem érintett (az ottani kulcsok kb 2015 eleje óta régiózárasak), és a Steam vásárral sem volt kapcsolatban.

    Tiltakozni,egyet nem értést normális módon kifejezni szabad,sőt tanácsos is,de itt ami jött az tipikus mobmentalitás és szociális médiákon keresztüli sz*rtenger-generálás , észérvek és párbeszéd nélkül,lényegében a lincselés és a középkori boszorkányégetés mintájára,a névtelen (internetes) tömegbe bújva.Az összes Paradox játéknál beindult a negatív szavazatgyártás,tekintet nélkül arra,hogy milyen maga a játék.
    A Steam vásárhoz annyi köze van,hogy amikor végül betérdeltek a lincselő tömeg nyomása alatt,már javában ment a summer sale, és a Valve NEM engedélyez ár - vagy akcióváltoztatást a STEAM REFUND miatt.

    Ennyi a nagy összeesküvés,és mindezért vezeklésül most vagy egy teljes játékot, vagy 2 választható dlc-t kapnak azok,akik bármi apróságot megvettek időközben,tényleg mekkora rohadékok, mindenképp beléjük kell rúgni még párat.

    EA: It's in the crate!

Új hozzászólás Aktív témák