Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • AtHoS

    nagyúr

    válasz Zamery #9660 üzenetére

    Én még a béta-val játszottam. Egész jó hangulata volt a játéknak.
    Mondjuk mikor összejött egy 3-as 4-es party jött ki igazán a pörgés.

    Mikor befejeztél egy szintet lehet rizikózni, hogy nem kéred a jutalmat és majd a köv. szint után vagy azt követően váltod csak be. Ilyenkor sokkal jobb tárgyat is kaphatsz, amit rá tudsz pakolni a ... (hm... na igen. Nem is tudom mi a legjobb megfogalmazás. Talán nevezzük egyszerűen karakternek :DDD ) ... karakterre.

    Szóval kicsit mechwarrior feelingje van a játéknak. Hasonlóan lehet fejleszteni a "karaktereket". Mondjuk a bétában eléggé le volt korlátozva a fejlődés, de ha jól emlékszem 100 különböző karaktert lehet "feloldani". Lehet trade-elni a pályákon talált vagy az előbbiekben említett bónuszként kapott cuccokkal. Egész jól összedobták a játékot és a boss pályák is élvezetesek lehetnek. Mondjuk az elején egész könnyen lehetett boldogulni, talán egy pálya volt ami picit problémásabb volt számomra.
    Ja és menet közben tudsz váltogatni a "karakterek" között. Szóval ha úgy gondolod a másik karakterednek jobban fekszik a pálya leosztása, akkor átváltasz rá, aztán ha úgy alakul, akkor hozhatod a másik karaktert.

    Mondjuk a tartalékba tett "karakter" közben a bétában folyamatosan gyógyult, tehát picit lehetett trükközni.

    Nemrég megvettem amazonról én is, de még nem jutottam odáig, hogy telepítsem. Nekem a béta alapján bejövős a játék. Bár picit elfogult vagyok, mivel a "diablo stílus" mindig is kedves volt számomra.

    read-only mode on the forum

Új hozzászólás Aktív témák