Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Jahno

    őstag

    válasz blueboi69 #107437 üzenetére

    6400 tök jó, bár én félig szubjektíven nem szerettem a széria elejét, de bárkinek mertem ajánlani. Egy része igénytől is függ, 18-135 obival alapnak meg kell venni és teljesen jó lesz.

    Nálam csak úgy ár-érték miatt ment az ingadozás, hogy az obik drágábbak, arra is be kellene ruházni, akkor legyen más, vagy nagyobb Sony, arra meg az obi még drágább de annyival jobb is, szóval fakk. Más vasnak jobb a fókuszrendszere, egy szinttel fentebb a zajtűrése, csak az meg annyival drágább és mindig van egy szinttel feljebb. Ezeket hiába mondanám, mert eddig el is kell jutni, olyanra használni aminél ezek számítanak*. Ha egyik kitben kb. 450ezer, másik meg 650ezer és a 400+ is eléggé lélektani határ felett volt kezdésnek.

    Ez a 6xxx széria teljesen korrekt. Ebben a kategóriában vagy árfekvésben a Canikon elvérzik, kategóriájában a Fuji kicsit drágább és a körítés is drágább, szélsőséges viszonyok közt meg sokkal jobb minőségű képeket lehet Sonyval csinálni, mint OlyPanával. Sötétben/beltérben nagy fényárnyék különbségeknél mindegyiket megeszi kilóra.

    Meg is mondtam mindenkinek, hogy vegyék mert tök jó, de én nem tudom indokolni, nekem nem kellene mert buzi-e vagyok :-D Van ez így.

    *ezeket azzal próbálgattam, hogy mennyire követi az agarat futás közben, mennyi a rontott kép/jó kihozatali arány, sorozatképekből mennyi éles vagy merre ment félre és hasonlók. Ugyanez lóval is, meg másik hülye kutyával.

Új hozzászólás Aktív témák