Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • npera

    újonc

    válasz Sipi- #128951 üzenetére

    Itt is jó nap volt. Álomszép napsütés, pár fok plusz. Elmentünk uszodába (vizipark), egy közeli kisvárosba. Pancsolás, csúszda, majd irány haza. Pizzériás ebéd, közben hívnak a riasztós cégtől, hogy a bejárati ajtó vélhetően nyitva. Belül mozgást nem látnak a kamerákkal, de várunk-e valakit aki be akar menni, mert szerintük az ajtó nyitva van.

    Kiderült, hogy asszony nem volt benne biztos, hogy bezárta-e az ajtót, de igazából be sem csukta rendesen, csak betette... Aztáb szex end dö sziti üzemmódban le is tojta az egészet és nem nézte meg, hogy tényleg becsukta-e. Aztán vagy a macskák nekitámaszkodtak homoki szurikáta üzemmódban, hogy kinézzenek a vékony ablakon vagy a szél mozgatta meg, de beindult a riasztó.

    Na, akkor pizza dobozba, irány haza erőltetett tempóban. És minden rendben, csak annyit mozdult az ajtó, hogy a szenzor bejelzett...

    Asszony persze mindent is rám hárít, mert sz@r a zár és nem ő tehet róla. A gyerekek kiborultak, hogy a macska elmegy, én meg kábé 220-as vérnyomással üzemeltem utána.

    Tudom, tudom, amilyen virágot szakajt az ember, olyan szagol...

Új hozzászólás Aktív témák