Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • npera

    újonc

    Ma voltunk Trollhättanban judó versenyen. A lányom kihagyott fél évet, de utána 2 órát ment és verseny. Első versenyen egy jóval nehezebb köpcös kissrácot megrángatott ide-oda, majd ipponnal földhöz is csapta.

    Második mérkőzésen egy kábé 15 kg-al nehezebb kislány (apukája egy medve) volt az ellenfél. Azt konkrétan megtáncoltatta. Az a lány többször lerántotta a kiscsajt és ráfeküdt, de a lányom felküzdte magát és átfordította a menetet 3x egymás után. Végül győzött.

    A harmadik mérkőzésen egy olyan kissrác lett az ellenfél, aki a judón kívül aikidózik és karatézik is. A srác kábé Csák Norrisz és Terminátor egyben. A lányom egyszer megforgatta azt is, de utána a srác megfogta és odateremtette ipponnal.

    A fiam egyszer győzött, aztán kétszerr odaverték.

    Egész nap elég pocsékul voltam, így mire a kábé 5 órányi ottlét után hazavezettem a gyerekekkel lefeküdtem. Kábé 5-kor végem is lett, aztán 3/4 8-ra felébredtem. A legjobb, hogy még akkor is szédültem és émelyegtem. Szóval ma alighanem tényleg szétcsaptam magam egy egész heti előkészítés után.....

Új hozzászólás Aktív témák