Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Phülöp

    addikt

    Köszi mindenkinek, akkor nekiesek.

    Jelenleg valami CD-s Pio cucc van bent, nem gyári tartozék (szerintem újabb is, mint az autó maga).
    Már az előző tulajnál is gond volt, hogy a VOL+ gomb kontaktos, véletlenszerűen feltolja koppra a hangerőt. Első alkalommal majdnem befostam, mostanra azért kezelhető szintre esett vissza az ijedtség. Ráadásul van egy nagy bumszli, amivel az EQ preset-eket lehet kapcsolgatni, alatta-felette a pici hangerőgombok. Nem könnyű rátalálni.
    Az igazi gebasz decemberben volt: az egyetlen hallgatható rádióadó a Radio Aalto, azok viszont december 1-től kezdve csakis bágyasztó karácsonyi dalokat adtak, melóból hazafelé egyszer lecsukódott a szemem. Nem lett baj, de lehetett volna.
    Mivel van sokrengeteg zeném, a rádión viszont semmilyen külső audio bemenet nincs, vettem egy kiskínai transmittert, pendrive bele 400 nótával, GPS kábele meg megeszi a második USB csatlakozót. Azzal az a baj, hogy egyrészt ergya a hangja, másrészt ha csak ránézek, már kimozdul a helyéről, elveszti a kontaktot. És persze RND funkciója sincs, és így - bár szeretem a Megadeth muzsikáját - zsinórban a 6. album ugyanattól az előadótól már nem annyira szórakoztató. A GPS kábele persze merőlegesen áll ki belőle, így 1-es, 3-as fokozatba kapcsolva hozzáér a kezem a kábelhez, szintén kontaktvesztés az eredmény.

    Ami kell: potméteres hangerőszabályzó, USB (töltés is, nem csak forrás), AUX in, SD (32GB-ig), időkijelzés, RND lejátszás.

    Találtam egy ilyet, aszongya 12-24V. A mostaniról meg nem is tudom, mekkora delejt vesz fel.

    A többi elektronikát nagyon nem tudja megzavarni, mert nincs olyan.

    Holnap lövök valami fotót, ma már nem tervezem elhagyni a lakást. :)

    [ Szerkesztve ]

    A Bretagne-félsziget meredek ormai alatt Otthont találnak kóbor csikóhalak. /Mesterem

Új hozzászólás Aktív témák