Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Jahno

    őstag

    válasz Gabibácsi #59223 üzenetére

    Systermaxnál megoldottam, meg ott eleve lengyel főnökről volt szó, utána kellett csak némi személyes rohangálás. Ezzel meg bármit csinálok, Qhoz is kimentem aztán +3 óra, ezzel nem lehet mit kezdeni. TMFhez is el bírtam jönni, egyszeri 1 órás és kész, azt összehoztuk + telefonos megbeszélés.

    Itt most szorosan is fognak, bentről ésvagy munkaidőben tuti nem lehet megoldani, valamint előző időszakom alapján egyszer lett volna lehetőség távoli interjúra, de ott is csak az első körnél. Utána mindenki látni akart. Volt aki többször is, vagy helyi erő élőben és többiek onnan irodából Skypeon, meg persze akadt ahol tesztet kellett írni amit szintén nehéz lenne távolról.

    Decemberjanuárban letoltam annyit, hogy ezzel mérve hasonlót a mostani meló mellett teljesen reménytelen legyen megoldani. Ott összesűrítettem szabit is, hogy egy nap akkor elmentem három helyre, de akadtak távolik, csúsztunk is, le is mondták, vagy éppen az üres időkkel nem tudtam mit kezdeni. Néha aztán kocsifutás/parkolással is járt, szóval nem tudom. Ezt élő ember ki nem optimalizálja az biztos.

    Most utólag azon csodálkozom, hogy januárban miképpen fért bele ennyi hely és ezzel igazából mennyi időm ment el mindenestől.

Új hozzászólás Aktív témák