Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • zetor2000

    senior tag

    válasz Jahno #69659 üzenetére

    Nálunk most van valami a levegőben... azt mondták, lehet venni valami okosat, ami szerszám.
    Kollega úr nézelődött, és valami Bosch megoldás lesz, ha. Valami L-Boxx a neve, olyasmi, mint amit vkp linkelt, csak más márka.
    Nagyjából amit nem lehet megvenni L-Boxxban, ahhoz nézett üres L-Boxxot, meg betétet, hogy olcsó legyen. Meg ilyen gurulós kis kocsit, hogy ne kelljen megszakadni / sokat fordulni.

    Én nézegettem ezzel egyidőben asszem Hiltit, de ott nem nagyon van olcsón ilyesmi táska / hátizsák. Az egész Bosch valami rengeteg akkuval, 6-8 szerszám, lámpa, állvány, dobozok, akármi nincs annyi, mint Hiltiből mondjuk 2 rendes gép. Egy másik koma odabenn Milwaukee fan, meg mindenkinek van titkos favoritja, de a Bosch az, ahol meg lehet venni mindenfélét, amihez ~ugyanaz az akku megfelel. És emiatt lett végül ez. Mert kéne valami, ami játszik le zenét, meg persze fogad hívást is, meló közben, és meghallod, amikor megy az ütvefúró, de az mondjuk pont a Makita az, ami tuti. De mire ez kiderült, addigra minden termék cikkszámmal, akármivel ki volt keresve, ezt a rádiós/kihangosítós dolgot meg elengedtük.
    Majd az lesz legközelebb... :)
    Ha ilyesmi koffer kellene, akkor a Stanleynek van asszem gurulós műanyag. Nekem nincs bajom a vászonnal sem, de volt utazótáskám, ami képes volt leérni, és kidörzsölte az aszfalt. Emiatt nem preferálom ilyen méretben / kivitelben. Egy kicsi kézitáska van, ami Fein feliratú, abban volt a Multimaster, de ahhoz vetettem koffert végül. Ez a vászontatyó viszont nem nagy, de elég erős, és bírja a nyúzást.

    Ez a dal a lelkünk közötti híd kövei között a malter közötti szeretetet átitató áldás közötti békesség.

Új hozzászólás Aktív témák