Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • -NoVa-

    addikt

    válasz WiZARD #73185 üzenetére

    "Szerintem közel se csak autógyártóként kell a Tesla-t nézni, bőven túl vannak azon. Sokkal inkább tech cég, aki autót is gyárt."

    Mérnöki hozzáállással ez azt jelenti, hogy félkész, minimálisan tesztelt, utólag updatelt termékeket tolnak ki. Amivel nincs akkora gond, számomra az autógyártás szükséges csúcspontja egy motorikusan megbízható, rendesen összetákolt futóművekkel és fékekkel rendelkező Renault 4-ben már kiteljesedne, egy QI-s telefontartó mehet bele középre, és kész. Mivel évek óta nem csináltattam meg az autórádiót, úgy nézem anélkül is megvagyok, élem a minimalista világom.

    Mindenesetre ez az egész addig működik, amíg fenntartják a hitet, hogy az övék a világuralom. A teljes önvezetés még mindig 50-50%, hogy sikerül, csak ígéret. Az akkunál is megvan a kockázat, ha nem ők jönnek elő a szent grállal előbb, akkor bukta. Napelemes témáikba csak belevásároltak, ráadásul a karbantartási botrányaik kicsit azt is ködösítik.

    Szóval az egész fölé kell Musk karaktere, aki borzasztó ügyesen tudja vezetni a figyelmet, és egyensúlyozni a befektetők bizalmával. Ugyanazt a műsort adja elő, mint Steve Jobs, csak a díszlet más.

Új hozzászólás Aktív témák