Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Jahno

    őstag

    válasz Samott #75284 üzenetére

    Annó azért is lehülyéztek :C

    És akkor még nem is a hidrogénnel működtetett kamionba kötöttem bele, bár fura azzal áramot előállítani és úgy adni a hajtást, mikor az csak plusz energiaveszteség, de biztos akad valami trükk, egye fene.

    Kicsit (?) nagyot mertek álmodni az előállítással, meg nemzetközi tervekkel. Minnyá elolvasom a csikket is. Ezzel az összes többi gyártó is vergődik, szinte egyiket sem értem.

    Pont-pont hajó, helyi vonat és ilyesmikben lenne ráció, vagy kis mozgáskörzetű, fix telephelyen tankolós cuccokkal, szóval nem magával a technológiával lenne a nagy bajom. Bár azzal is, mert drága az előállítása, a szállítása és a tárolása is. Mer' a hidrogénatom baromi kicsi. De összességében miért érné meg bárkinek, hol a különbség? Azon az egyszerű ponton lehet indokolni, hogy a "lemerült" akku itt könnyebb és megtankolva sem akkora a tömege. Tovább necces, eleve gázból állítják elő, de azt meg minek, ha ott a gáz és metán ami alapban energiahordozó? Persze hidrogénes K+F-re is fel lehet venni a világ támogatási pénzeit, mer' szerintem az EU és mindenki is hülye, csak én vagyok helikopter :-D

Új hozzászólás Aktív témák