Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • npera

    újonc

    Blueboi és Nova. Sosem gondoltam volna, de elképesztő hullámzó iteráció után úgy tűnik, hogy az RPM filteres TinyHawk kezd összeállni.

    Van mindenféle tutoriál, hogy mit kellene állítgatni a PID-ekkel és filterekkel, de nekem valami eszméletlen pocsék lett tőle. Korábban szépen egyenletesen repült, de az új FW után csak libegett és billegett fel-le oszcillálva két tengely mentén.

    Apránként kezdtem ráérezni a PID-tunigra, aztán az RPM-filteres tuninggal együtt sikerült egy bársonyosan finom tuningot összehozni. Most csökkentem lépésekben a BF filterek hatását, mivel az RPM-filter elvégzi a piszkos munkát. Ettől felszabadul az egész, mivel nem igyekszik az FC rákorrigálni még egyszer. Már nyertem több, mint fél percet repülési időben, a két emelet között "standard kört" repülve.

    A motorok nem melegednek, próbálom mérni lézeres mérővel, meg kézzel is. Nincs reszelős hangjuk és nincs erős rezgés sem. Simán futnak, melegedés sincs egyelőre, pedig már erősen közelítek a szinte lekapcsolt filteres tartományhoz.

Új hozzászólás Aktív témák