Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • npera

    újonc

    válasz Phülöp #90945 üzenetére

    Ja, az picit más :B

    Nálunk a vasárnapi foci úgy néz ki, hogy 8-kor kelek legkésőbb, kis háztartás, reggeli elkészítése (nem kézműves saláta), gyerekek etetése közösen asszonnyal. Tipikusan két emberes feladat.

    Utána kis reggeli higiénia, majd átöltözés. 10:30-tól kezdődik az edzés, de én vagyok az egyik edző és ezért 10-kor találkozunk a szertárban, megbeszéljük mit csinálunk a többi edzővel, aztán kivisszük a labdákat meg kapukat és kúpokat, meg mezeket. Aztán 10:30-kor gyülekező, melegítés, aztán edzés. Másfél óra, majd cuccok összeszedése, elpakolása, aztán gyerekek összevadászása az erdőből, ahol addig játszanak, majd irány haza. 12:30 előtt még sosem értünk haza.

    A vasárnap esti floor ballra asszony viszi a kiscsajt, de vész esetén én. Az 5-től van 6-ig.

    Szombat délután én viszem őket úszni, mert az kocsis távolságra van. Az egyik 13:00-13:30 között úszik, a másik 13:50-14:20 között. A móka az, hogy egy elég komplex logisztika szerint öltözteted át a gyereket, aztán az összes ruhájával kimész az épületen kívülre várni, majd időre bemész, felveszed a gyereket, felöltözteted és utána kimentek. De a második gyerekkel ugyanazt el kell játszani úgy, hogy az első már úszott és menne haza. Jó móka. És egy szülő lehet csak, mert kovid.

    Most szerencsére balett nincsen, akkor már besírnék..... :Y

Új hozzászólás Aktív témák