Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Jahno

    őstag

    válasz Gabibácsi #9333 üzenetére

    Mondod Te, aki Újpestről a metró mellől autóval járt dolgozóba, de aztán igazából miért ne, mert megteheted, megkerested, olcsó volt a parkolás. Sokszor én is csak azért jártam azzal az LMIbe mert ingyen volt a parkolás és ha este erre-arra kerülni kellett, akkor már kezdődött az agyrém és logisztika.

    Tumorral is ilyeneken logisztikázun, metróval be az ötkerbe flipper szerelni, vissza az autóhoz, ki a SztEndrei út végére flippert szerelni ésvagy, este cégnél áramszünet ott már ritkábban jár a HÉV és most éppen csak este 8ig... LMIből éjszakai járattal sokszr előbb hazaértem, mint nappal, az nem volt vészes, néztem ki bambán a fejemből és már ott is voltam. Amúgy meg van rá egy söröm, hogy ilyen kavarós és vegyesfelvágottas közlekedést itt a csoportban közülünk senki nem csinál, mint én :-D Most is 23:30ra vissza kell mennem a Kálvin tér környékére. Az autós lesz. És reggel is autóztam, mert Csepel, Budai vár, Csonti car, Árpád híd, Csepel táv simán leküzdhető volt így a 4.5-5 óra tömegközlekedés helyett összesen kb. 1 órát autóztam. Azért nem mindegy. És persze fizettem a parkolást, bláááááá.

    Vidéket már nem is emlegetve.

    Mikor mi. Nézegettem én a GreenGot meg a zöldeket is, tele van vele a parkoló, nem lehet beférni de mikor 18 óra környéki indulással kellett dolgot intézni Árpád híd/SztEndre útvonalon a Pálvölgyi barlanghoz kellett felmennem és utána hamar vissza a civilizációba, akkor a Taxi értelmesebb ötletnek tűnt, még akkor is ha a ház előtt fizettem a várakozást. Onnan lecsapattunk a Moszkvára és átszálltam a villamosra, 19:50re 32esek tere, világbéke. És még nem is mindig az, hogy gyorsaság, hanem gyalog egy nagyobb ládával már fel sem bírok menni a hegyre, olyan meredek. Tudom, Samott majd mondja, hogy edzés. Én meg azt, hogy bekaphassa :-D

Új hozzászólás Aktív témák