Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • setup

    tag

    Sziasztok, Az egyik szigetről mentem a másikra hajóval és előjött ez a fekete képernyős bug, hogy miután betölti a mentést csak a pipboy látszik, ha a pipet bezárom akkor meg csak a célkereszt és persze felül is írta így a mentésem.
    Ha konzolból elteleportálok máshová a szigetről sajnos akkor is fekete marad a kép a betöltés után és ott sincs már más csak a célkereszt, a játék fut, tudok csinálni mindent csak vakon.
    Nincs másik mentésem, csak egy nagyon korai 16. szintű, azt betöltve viszont jó, szóval nem vga driver vagy ilyesmi, biztos, hogy a játékban van a bug.
    Nincs erre valami okosság konzolból?
    Próbáltam, hogy az ini fájlokat töröltem, hogy hozza létre a játék újból, de nem segít. Ha azt a mentést töltöm be, nem látok semmit, szóval ingame kell valamit elkövetni. Ötlet?
    set timescale to
    set gamehour to
    ezeket próbáltam még, de fekete marad.
    Egy srác azt írta száz éve Steam-en, hogy neki player.moveto NPC ref ID -val miután odaugrott egy NPC-hez visszajött a kép. Én COC vault111ext -el ugrottam el a szigetről, de nem segített. Ott vagyok már a vault111-ben, mert a pipboy-ban látom a map-on, hogy már ott mutat engem, de a kép fekete maradt. :(((
    Újra nem kezdem, szóval remélem tudtok erre valami okosságot.

Új hozzászólás Aktív témák