Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Yeffy

    veterán

    Sziasztok!

    Onedrive-ot hasznalok jelenleg, lassan tobb, mint 1,5 eve, aranylag elegedetten (egyetlen gondom az, h van, mikor az elkeszult fotoim syncjet nem automata modon csinalja, hanem nekem kell 'ra nezni'), viszont a jelenlegi, kb 30 GB tarhelyem eleg kicsi, igy boviteni szeretnek legalabb 100 GB-ra.

    Olvasgatom a topikot, lehetseges alternativa utan kutatva, de ugy latom, hol a sebesseg, hol a megbizhatisag, hol a jovo kerdeses, ezek meg nekem mind fontosak lennenek. Egyetlen alternativa lenne, a mega, bar az csak 50 giga tan, plusz ki tudja, meddig hasznalhato.

    Igy arra gondoltam, miutan valaki korabban linkelte, h Amazonon tudok venni 1 year/1 PC Office365 subscriptiont, ami egesz kedvezo, valami £36, olcsobb, mint ha individual modon vennem a OD-ombol (wtf), es ehhez fog jarni 1TB. Meg Office is, ami mondjuk mar nem igazan kell, ahogy fele ennyi tarhely is eleg lenne. Mindegy.

    Ket kerdesem lenne: szerintetek ez jo dontes? Gondolom az MSt nem kell meg mindig felteni attol, h osszeomlik. :D

    Illetve a masik az lenne, hogy ez Win10en is mukodik, meglevo fiokkal? Ebayen talaltam ilyen par fontos lifetime license-eket, amik uj fiokokat hoznak letre, meglevohoz nem hasznalhatod, de szerintem ott valami sumak van. Lopott, vagy hasonlo license-ek lehetnek, nem? Jo lenne, ha lenne jo arasitva lifetime license, de csak ezeket talaltam.

    Mas alternativarol tud valaki?

    Koszonom!

    Udv

    [ Szerkesztve ]

    Big girls ride harder. ヅ || Kondi powaa'!

Új hozzászólás Aktív témák