Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • vond

    MODERÁTOR

    A Quiet Place hibáinak lekörmölése helyett (Viszlát-ot már úgysem érdekli :) ) inkább megnéztem egy ideje betárazott és halogatott filmet. Nem bántam meg.

    Only the Brave: Mit lehet erre írni? Hát, gyenge vagyok, nem sokat tudok. De az biztos, hogy minden percét élveztem. Izgalmas, látványos katasztrófafilm, de főleg megindító, kitűnő dráma, remek forgatókönyvvel, okos rendezéssel, gyönyőrű képekkel, és fergeteges, frenetikus, eszméletlen (és képzeljetek ide még 10 hasonló jelzőt) színészi alakításokkal. Ebből egyszerűen nem bírok kitérni. Jennifer Connelly, Istenem... :Y Újra, meg újra kiráz a hideg, ha belegondolok, hogyan keltette életre a karakterét. De a többiek is kiemelkedően jók voltak.

    Pár helyen olvastam, hogy sokallják a játékidőt, meg hogy leült a közepén. Hát, én még órákig elnéztem volna ezeket karakterrajzokat, az biztos. De meglepő módon a készítőknek 130 percbe is sikerült rengeteg mélységet beletenniük. Szinte családtaggá, bajtárssá válunk a film alatt. Le a kalappal, komolyan. A tűzoltóknak és a hozzájuk hasonló hétköznapi hősöknek pedig mérhetetlen nagy tisztelet és köszönet.

    Az új Tron-t és az Oblivion-t is nagyon bírtam, de Joseph Kosinski most ezen a merőben más területen is nagyot alkotott. Durva, hogy mindössze páran említették csak meg a topikban is, és hogy világszinten sem kap(ott) túl nagy figyelmet. Ne halogassátok, nézzétek. :K

    [ Szerkesztve ]

    VOND.HU // DESIGN • PHOTO • VIDEO • WEB • IT

Új hozzászólás Aktív témák