Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • paatrick

    őstag

    Hellboy (2019)

    Nagy eséllyel pályázik a legrosszabb filmre amit az elmúlt években láttam. Az első két perc volt belőle értelmes, utána úgy szétesett az egész hogy hihetetlen. A szereplők között semmi dinamika, a beszélgetések ha lehet annak nevezni borzalmasak, mintha mindenki elmondaná a saját részét de semmi összefüggés a másikéval. A történet ugyanilyen katyvasz, ugrálunk ide-oda, senkit semmi nem érdekel, semmiből előkerülő szereplők/utalások (baba yaga).
    Nagyon próbálták modernre venni a dolgot, twitter, okosteló meg minden, de tök gáz volt az egész.
    Látványban annyi volt a lényeg hogy minél több gore-t lehessen belerakni, lehetőleg minden 5 percben legyen valami belezés, fejletépés stb :(
    Félelmetes egyáltalán nem volt, és valaki komolyan gondolta hogy főgonoszként jó lesz a Tininindzsa teknőcökből a vaddisznó, ráadásul ugyanannyira értelmes formájában????
    Na de az egyik best jelenet hogy kitör a gyilokpestis, az összes TV ezt nyomja, maradj otthon, zárkózz be, következő jelenetben meg ott sétálgatnak az utcán az emberek :U akiket utána legyak a pokolból érkező izé ami kimászik a kettészakadt utcából, és a végén ez az utca visszaépül olyanra ahogy volt :W

    Ennek ellenére megdöbbenve olvastam hogy sok embernek tetszett, és sokak szerint volt ugyanolyan jó mint a régiek. :Y

    Igazából csak azt nem értem, hogy elvileg a filmeknek van elővetítése ahol a fejesek megnézik és eldöntik hogy jó lesz-e. És erre azt mondták hogy jó? Vagy a Transformers 4-re valaki azt mondta annak idején hogy de jó kis történet????? Érthetetlen.

    #értékelés

    [ Módosította: vond ]

    6 év "lelkes újonc", 4 év "kvázi-tag", 2 év "tag", 1 év "aktív tag", már senior tag. I'm doing my part. ¯\ ʕ•ᴥ•ʔ /¯

Új hozzászólás Aktív témák