Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Tibiajax

    nagyúr

    Thor: The Dark World
    hd, eng
    Na hát jó, hogy mese meg minden persze, de vessetek meg, nagyon élveztem.
    Fura lehet a szánk íze megtekintése alatt és után, mert sajnos benne vannak a kis szokásos hálivudi klissécskék, harc közepette csók brrrrr, greenwich legyalulása, közben meg máshol sehol semmi, meg ilyenek, de mégis látványos, hangulatos és jó forgatókönyves a Thor2, instant kikapcsolódás.
    Valahol nekem most is olyan zsigeri érzésem van, mintha a rendező tudott volna akár még komolyabb (komorabb?) melót is felmutatni (bár így lenne), de mintha nem engednék a láthatatlan kezek, sajnos mindenképp multiplexmozi-kompatibilisnek kell lennie egy mai blockbusternek. Nem az van, hogy azt sem tudja a rendező, mit akar valójában, vagy hogy belekap ebbe is, abba is, nem, tudatosan folyik a film, de mintha mindig muszájból bele kellett volna raknia egy-egy apró kis kötelező faszságot..
    pl a temetés valami csodálatosan volt megcsinálva, megfogott. nem volt még éppen giccses, pont olyan volt, amilyen egy búcsúzás lehet Asgardon.. hibátlan volt. márcsak ebből kiindulva is gondolom ezt én erről az egészről. de én ezt annyira sajnálom
    mindettől függetlenül nagyon jól szórakoztam, jó mozi lett
    8/10

    mod ja és hát ő......

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák