Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Integra

    titán

    válasz aizen92 #53488 üzenetére

    valaki az interstellar kapcsán felhozta a cloud atlast is, hogy az is mekkora érthetetlen katyvasz meg gáz (nem tudom pontosan idézni, kb ennyi volt a lényege). nos csak csatlakozni tudok hozzád és Ijk-hoz is, vannak filmek, amelyek bizonyos fokú intelligenciát, általános műveltséget, tanultságot, érettséget és bölcsességet igényelnek. az interstellar és a cloud atlas is ilyen.
    elborzaszt, hogy ezen filmek kapcsán is milyen ócska filmek röpködnek ellenpéldának, döbbenet számomra.
    azzal pedig nem tudok meg nem is fogok mit kezdeni, hogy ezen bárki is kiakad, meg felháborodik. tény az tény, ennyi, nyílván azért akad ki, mert így van.

    aki nem bírja azokat a filmeket, ahol emberek valóban felnőtt módjára beszélnek egymással, ahol igenis kiütközik a családi kötelék rendezetlensége, az, hogy mennyire tud nyomni, ha az ez nincsen rendben és mennyit számít egy mondat, mindegy mekkora távolságból, aki szerint a scifi is csak csillagrombólok felrobbanásából állhat, az messziről kerüljön el minden ilyen, felnőtt filmet. van ezer másik gondolkodásra és érzésre abszolút nem sarkalló, teljesen analfabéta film, válogassanak kedvükre azokból.
    ennek a filmnek az egyik erőssége azon túl, hogy egy értelmes és meglehetősen látványos módon közelíti meg az egész kérdést, pont az emberi kapcsolatok része.

    azokon az okostojásokon pedig, akik azt hiszik, hogy ez science and science film, azoknak felhívnám a figyelmét arra, hogy ez egy science and fiction film. ha itt gondjuk van az értelmezéssel, nem csodálom, hogy a filmben is komoly gondokba ütköztek. önmagukkal :DDD

    [ Szerkesztve ]

    ...egy fecske nem csinál nyarat, viszont egy hülye százat csinál...

Új hozzászólás Aktív témák