Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Fire/SOUL/CD

    félisten

    válasz pinnacle #10694 üzenetére

    Mielőtt? Ezen eszmecserében egy szó nincs róla, hogy állíts be mindent. Őszintén szólva maga az eszmecsere is érthetetlen a számomra...(Szvsz az történt, hogy kérdeztél egy valamit, amire Qru válaszolt, utána meg még szerkesztetted a hozzászólásod (és úgy már nem sok értelme van Qru válaszának))

    pinnacle #10698
    A Rapid nem segít semmit, a SATA portok max. fizikai sebességénél(esetedben SATA2 azaz 300MB/s) nem lehet többel olvasni/írni, akármennyit is jelenít meg, akármelyik sebességmérő is.

    Sk8erPeter #10710 - A Magician használata csak bizonyos esetekben lehet indokolt, de ez a funkciója felejtős. (Márpedig a user ész nélkül szeretnek itt "játszadozni", aztán van akinél helyre is teszi a dolgokat a Magician)

    "Egyébként meg a belinkelt töredezettségmentesítős képpel nem kell foglalkozni, mivel az SSD-n sosem fog futni, ezt automatikusan beállítja, de ezt Te is vágod..."
    Ha a Magician cseszte azt is el, akkor kell vele foglalkozni (W7-től felfelé az összes OS tiltja a defrag szolgáltatást automatikusan)

    student #10718
    Ameddig a karanténból nem állítod vissza és törlöd a bejegyzést, addig mindig nyavalyogni fog az Avast(amúgy tévesen természetesen)

    Dolphine #10738 - Bodor megadta a választ.

    [ Szerkesztve ]

    Mindenki tudja, hogy bizonyos dolgokat nem lehet megvalósítani, mígnem jön valaki, aki erről nem tud, és megvalósítja. (Albert Einstein)

Új hozzászólás Aktív témák