Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Fire/SOUL/CD

    félisten

    válasz pinnacle #25816 üzenetére

    Hát erre csak azt tudom mondani, hogy "Szűz Mária Édesanyám, aki a mennyben lakozol titokban" (Hofi Géza bá' után szabadon)
    Aki neked ezt mondta, az "mennyen" el répát eggyelni... :DDD
    Ekkora baromságot -az a baj, hogy- nem is olyan ritkán olvasni a neten... (aki Neked ezt mondta, azt hajtsd el a retekbe... :K )

    A telepítés már más tészta, de szvsz, az is megoldható, mert igen kevés gép BIOS-a olyan bináris hulladék, amin ezt ne lehetne megcsinálni...

    King Unique
    Igen, vannak dolgok, amik valós problémákat vetnek fel (olvastam a tesztedet), de a boot, meg a partícióséma(amikor ilyen faxságogat lehet lépten nyomon olvasni, mint "a GPT "gyorsabb, meg jobb, mint az MBR", hát ahhoz nem tudom adni a nevem(meg szerintem Te sem)....

    Sztenn
    Örülök, hogy van, aki érti a "célzást" és nem egyből "torokra megy".... :R

    UI: Eddig csak ismiknek írtam, de sajnos kb. fél éve előjött egy "betegség" nálam (ami nem megfázás vagy hasonló)... Ebből adódóan le kellett mondanom az itteni topikgazda címről is, meg sok más dologról is. Most remélem újra itt lehetek... ;)

    Mindenki tudja, hogy bizonyos dolgokat nem lehet megvalósítani, mígnem jön valaki, aki erről nem tud, és megvalósítja. (Albert Einstein)

Új hozzászólás Aktív témák