Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • hoffman_

    nagyúr

    válasz King Unique #48610 üzenetére

    köszi szépen a részletes választ neked is. azóta pár hsz lepörgött, kicsit árnyaltam. amiket írsz, nyilván mind helyes, de a legtöbbel tisztában voltam, kicsit csapongva fogalmaztam, de a 900MB/s-nek meg kéne lennie, ez a konklúzióm.

    ezzel együtt is, valami kutya el van ásva. egy 2019-es attom van csak, mert új portablet már nem találok, installert meg nem használok. az atto elhasal a vége fele, de ebben - crashig legalábbis... - jönnek a szintetikus számok. friss cdm meg nem mér semmit, valami nekem akkor sem kerek, 20 perce ülök az üres mérés felett.

    win 10 másolás is, ahogy írtam, teljesen konzisztens. azt gondolom, hogy minden összetevő támogatja a 10Gpbs-t, a portok tuti, az OS-ek és a hardverek is - kivéve, hogy a kábelt még igyekszem kizárni. így viszont csak az Orico vezérlője maradna. ez meg akkor ennyi valószínűleg. kár.

    (kábel kérdésben, lényeges, hogy USB 3.2 Gen 2 = USB 3.1 Gen 2, ezzel tisztában is vagyok, kabaré, amit az USB-vel műveltek mostanában)

    Graphics:
    köszi. amit elsőre találtam, ott mindhárom méretre 1800/1800-at írt, ezen elegánsan átléptem, pedig baromság, a 1500/1000 már reálisabb (de az SSD szempontjából szerintem az is több, mint 640MB/s-t kéne kiadjon)

    "The time you enjoy wasting is not wasted time."

Új hozzászólás Aktív témák