Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Tibiajax

    nagyúr

    azért nagy nyavalyás ez a játék.. azt írja, aukción eladáskor majd levon egy elenyészőbb összeget jutalékként.. hát az a kicsi összeg 2milliónál majdnem 500ezer, 5misinél meg majd 1millióval kevesebbet kapsz meg!
    hát takarodjon a pcsába. azért az eléggé durva közvetítői jutalék
    xd
    de mindegy, akkor is kereskedek..
    csak sokszor a gutaütés kerülget, amikor a hot wheels mustangot valakinek sikerült végül 400ezerért leütni a legutolsó századmásodpercben.. a borzasztó ebben nemcsak az, hogy zsírósra fogja keresni magát vele majd a nyertes, hanem hogy a game nem engedi h üssek nagyobb összeget. nem értem igazán a mai napig sem ezt, miért így működik. az utolsó percben 3x változik az összeg, de sokszor csak kétszer. miért nem váltja feljebb folyamatosan az összegeket, hogy üthessenek a többiek is. nem, aztán egyszer csak letelik az idő, befejezve és elviszi egy szaros összegért. bezzeg, amikor nekem sikerült leütnöm az utolsó percben valamikor és malmozok h intsék már le, azt még simán felüllicitálják.. a tököm kivan ezzel :)
    olyan érzésem van sokszor, hogy a játék nemcsak a szerencsekereket, ezt is, itt is eldönti, végül kinek adja oda a car-t

Új hozzászólás Aktív témák