Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • tknof1871

    őstag

    Üdv! Remélem utoljára kellemetlenkedek a videózás egyik kiegészítőjéről. Sajnálom! Nekem ez tényleg fontos.

    A GoPro-t mindenki ismeri. Az 1-es számú videokamera márka extrém sportokhoz. Ütik verik, kap hideget meleget és közben szép videókat készít. Az egyik viselési módja, hogy a homlokához csapja az operatőr.

    Később azok is a homlokukhoz csaptak akik nem extrém sportolók, nem foglalkoznak olyan tevékenységekkel amik szervdonorokká teszik őket. Mekkora okosság egy kamera a homlokon! Úgy tudunk videót csinálni, hogy a kamera azt veszi fel amit nézünk. Ha oda nézünk ahova a kamera. Közben szabad a két kezünk és azt csinálunk velük, amit ... Bármit. Zongorázunk, kicsomagolunk, becsomagolunk, szétszedünk, összerakunk.
    De ehhez minek egy GoPro, ha nem fogjuk összetörni magunk és talán a kamerát se? Itt az okostelefonunk, tegyük fel azt a fejpántra. Az ismert elektronikus piacokon lehet kapni GoPro fejpánt kompatibilissé tett okostelefon rögzítő/beszorító/megfogó izéket. Olyanok mint a satu a lakatosműhelyben, csak sokkal kisebbek. A lakatosműhelyben akkora van, mint egy ... Áh, mindegy.

    Azt hiszem 3 elven működnek ezek a telefontartók és azt kérem, hogy a pocsék humoromat nézze el mindenki valaki minősítse ezeket. Melyik milyen? Kiváló megoldás a telefont atomstabilan fogja ezt vedd meg, vagy Megfelelő megoldás maximum kitépni lehet a telefont de magától nem fog kiesni, vagy Ezt ne vedd meg a telefon könnyen kieshet a megfogóból.

    1
    Ez a telefon megfogó azt hiszem úgy működik, két rugó húzza össze. Valamelyik store-ban mintha láttam volna egy képet, amiben szétszedték. Most nem találom. A biztosabb rögzítés miatt adnak hozzá gumihálót. Telefonja válogatja, szerintem van ahol a gumi háló eltakarja a kamerát.

    2
    Fogasléces megfogó. Ha benyomják a gombot az oldalán, akkor szét lehet húzni. Utána a telefont a megfogó karmok közé lehet tenni. Össze kell tolni amíg mindkét vége a telefonnak szorul.
    Én el tudom képzelni, kicsit lötyög benne a telefon, még se adnak hozzá gumihálót plusz biztonságnak. A fogasléc anyagát nem ismerem. Ha jobb fajta fém akkor biztos sokszor össze lehet nyomni anélkül,hogy a fogak elkopnának.

    3
    A satu. Tényleg úgy működik, mint egy satu. Nem kell összeroppantani vele a telefont, ennyi. Egy csavart forgatva szétnyílik, másik irányba forgatva összehúzódik és a két karom rászorul a telefonra.



    Köszönöm a türelmet! Kellemes hétvégét mindenkinek!
    (Angolul phone bracket, phone holder néven találtam a példákat)

    Windows 10 Home 64 bites operációs rendszer; LG G4 6.0 Android verzió

Új hozzászólás Aktív témák