Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • #31733248

    törölt tag

    válasz Tewe013 #110227 üzenetére

    Dehogy sárga az a fehér ablak, :N azért is utaltam arra, hogy ahol a korláttal találkozik a redőny, ott megbicsaklik az algoritmus és olyannak mutatja a redőnyt, amilyen valójában: fehérnek. De nézd végig ezt a videót (vagy sok másikat), ott is ugyanezt fogod látni, sárgában úszik minden. A srác dzsekijének fehér béléséből az iPhone sárgát csinál, a másik jelenetnél azért persze látszik, hogy mégsem sárga, hanem fehér, a kerítés, a kulé kavics és a kőburkolat szintén úszik a sárgában, és miközben a Pixel kitűnően hozza a bőrtónust, az iPhone képén olyan a fotóalany, mintha besárgult volna (mint ahogyan a szürke kabát is "természetesen").

    Na most aki a pixeleket számolgatja, az ebből az égvilágon semmit nem vesz észre. De akinek van minimális színlátása, annak kiveri a szemét.

    Elit3Zotya

    "A samsung színkezelésben optimalizálás nélkül, nagyon jónak számít. :)"

    Sőt, kb. a legjobbnak. A kollégák elfelejtik a legfontosabbat: az számít igazán, hogy a kép milyen egészében. Az egyiken élethűek, jók a színek, a másikon rendszeresen sárgás, vagy zöldes (lásd Xiaomi, vagy a régi Nokiák) castot kap minden, esetleg magentában úszik az ég, ráadásul mindezt következetlenül, hol így, hol úgy? Ezek a szempontok ebből a topicból teljesen kimaradnak...

Új hozzászólás Aktív témák