Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • rizso

    addikt

    válasz Szevam #35190 üzenetére

    Ha csinálsz megint egy képet ugyanonnan, lehet nem hibáz a szoftver, lehet nem lesz rajta mosás.

    Bozek: Mimimimivan? Én mint a Nokiát istenítő user? Nagyon félreismersz barátom. Nincs bajom a gyártóval, korábban sok Nokiám volt, meg talán még ma is lenne, ha a WP nem olyan lenne mint amilyen, vagy esetleg Androidot futtatnának. Én nem vagyok elájulva a 1020 teljesítményétől (sem az 930 teljesítményétől, másik csúcs Nokiáétól), mert szerintem közel sem olyan jó, mint ahogy a marketing kampány sikerült. Felőlem hozhatsz noname "nemagyonsztárolt" telót, ha jó képeket készít, akkor én elismerem.

    nebulo0128: 1-2 kép nagyon hangulatos, viszont a képeken megjelenő hol túlélesítés, hol homály váltakozása/együttese nem tesz jót a minőség megítélésének. Nem tudom mit csinál a Sony, de akármilyen szuper telói vannak, a kameránál mindegyiket elcseszi (legalábbis nekem nem tetszik a végeredmény).

    Eladó cuccok: Panasonic Lumix 25/1.7 m4/3 objektív | új iPhone 15 Pro Max "padlizsán" színű bőr tok | fekete Samsung S21 Ultra Smart View tok (pár alkalommal használt) | Samsung Wireless Dual charger | Huawei Sound prémium bluetooth hangszóró

Új hozzászólás Aktív témák