Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • #16514048

    törölt tag

    válasz tzsolesz #54200 üzenetére

    Nem értek egyet.
    Minden mobilos tesztben (nem csak mobilarénán, hanem szinte mindenhol) ott vannak a tesztképek, amik mindig azonos témáról készülnek, ezenfelül rengeteg összehasonlító teszt is van, ahol még az időjárás, fényviszonyok, stb is azonos. A vásárlóknak ez az igazi mankó, nem ez a topik.

    Szerintem nem arról kéne szólnia, hogy az ablakunkból lövöldözgetünk "tesztképeket" (no offense), hanem hogy érdekes, kreatív képeket osszunk meg egymással (nyilván mindenkinek a lehetőségeihez és képességeihez mérten).

    Én mondjuk személy szerint nem szoktam sokat utómunkázni, jobban szeretem a telefon beállításainak használatával kihozni a lehető legjobbat, de néha előfordul, hogy meg kell kicsit vágni a képet, vagy a színeken igazítani picit.
    Ha mondjuk egy kirándulás alkalmával lövök pár fotót, és van köztük pár makró, vagy olyan, amihez hozzá kellett nyúlni, akkor inkább nem osztom meg az itteni közösséggel, minthogy két külön topikba linkelgessem az azonos témájú képeket.
    RAW fotókról nem is beszélve, azon is volt már vita, hogy ide, vagy a szerkesztett topikba kéne-e linkelni.

    Szerintem egyszerűbb lenne, ha csak egy topik lenne, viszont jelezni kéne, ha szerkesztve volt a kép. Főleg, hogy a másik nem is pörög igazán, szerintem nem zavarna senkit az az 1-2 szerkesztett kép, amit megosztanak ott naponta.

Új hozzászólás Aktív témák