Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • kali

    legenda

    válasz andrys83 #75365 üzenetére

    Nem rosszindulatból írtam, erre ilyen a hozzáállásod... :(
    Aki betesz ide fényképet, annak nem csak a dicséreteket, hanem a kritikákat is vállalni kell, ahogy más is elolvassa és lenyeli azon megnyilvánulásaidat, hogy a Honor 8 és 9, illetve az S8 és Mate 10 Pro gyenge fényképezésre - teszik ezt sokan még úgy is, hogy az általad említett telefonok mindegyikétől találni nagyon jó képeket is ebben a topikban, szóval bizonyos tagoknak csak jól ment a fényképezés olyan telefonokkal is, amikkel neked nem.
    A feltöltéssel kapcsolatos nem hozzáértésedről annyit, hogy az összefoglalóban részletes segítség olvasható, a Topikgazdák nem véletlenül dolgoztak vele annyit, érdemes venni akkor a topikban megnyilvánulóknak is a fáradtságot és ránézni, elsajátítani az alapokat, nem pedig ráfogni arra, hogy így tudtad megcsinálni és kész, aztán teszed be ide a különböző módon vágott, szerkesztett...stb. képeket.
    Nem egy olyan tag volt korábban is, akiknek sokadszorra sem ment a rendes feltöltés és/vagy linkelés, de többen is türelmesen segítettek itt nekik és végül megtanulták, szóval inkább akarás kérdése a dolog.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák